ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Stadspark Turnhout

Als je van natuur en ontspanning houdt, mis dan niet de kans om een bezoek te brengen aan Turnhouts stadpark, een prachtig en goed onderhouden park vlakbij het stadscentrum. Het park is een ideale plek om te wandelen, frisse lucht in te ademen, het landschap te bewonderen en plezier te maken met familie of vrienden.
Het heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare en is verdeeld in twee gebieden: een natuurgebied en een bebouwd gebied. Het natuurgebied bestaat uit hooilanden, dat zijn drassige velden waar zeldzame en beschermde planten groeien, zoals wilde orchideeën. Hier kun je ook verschillende soorten vogels, insecten en dieren zien die in harmonie met de natuur leven.
De bebouwde kom omvat een aantal sport- en recreatiegelegenheden, zoals een sporthal, d.w.z. een fitnessruimte waar verschillende fysieke activiteiten kunnen worden beoefend. Er is ook een voetbalstadion, waar lokale en regionale wedstrijden worden gespeeld. Voor kinderen is er een speeltuin met schommels, glijbanen en klimrekken. Een hoogtepunt is ook de mini-stoomtrein, die door het park rijdt en voor een aangename rit zorgt.

Dan

Sportief
Curieus
Leergierig
Filosofische gesprekken aangaan


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.