ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

2de ADR-Praatcafé

 

Het ADR-praatcafé is een nieuw initiatief om informeel ideeën uit te wisselen rond een bepaald thema. Omwille van de Coronamaatregelen, kunnen we deze uitwisseling niet voeren aan de toog, maar zal ze online doorgaan. Het tweede ADR-Praatcafé gaat door op woensdag 23 september 2020 van 19.30 u tot ca 22 uur en is dus online.
Er komen deze keer 2 thema’s aan bod: kerk & religie en participatie & integratie.  Iedereen die hiermee bezig is of er interesse in heeft kan deelnemen. Inschrijven is gratis, maar wel nodig omdat de plaatsen beperkt zijn. Dit zodat iedereen de kans krijgt om aan bod te komen.
Het praatcafé verloopt als volgt: iedere deelnemer stelt zich kort voor en zegt waar hij mee bezig is rond dit thema of waarom hij deelneemt aan het praatcafé. Daarna kunnen deelnemers vrij vragen stellen en met elkaar in interactie gaan. Een moderator zorgt voor een goed verloop. Je moet zelf voor een drankje te zorgen.
Hou zeker de website en de nieuwsflash in de gaten voor nieuwe datums en thema’s van het ADR-praatcafé. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat via info@adrvlaanderen.be.

Datum

23 sep 2020
Verlopen!

Tijd

19.30 - 22.00

locatie

Online vergadering
Online

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adr.noenkel.com/
QR-Code

      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.