ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Draculatocht in Diest

Op zaterdag 21 oktober 2023 organiseert RC Diest haar jaarlijkse Draculatocht op het Provinciaal Domein De Halve Maan in Diest.

De deuren van het domein gaan open om 18.30 uur. Vanaf dan kan er doorlopend gestart worden met wandelen, tot 21:45. Dan sluiten de deuren. Bezoekers die op dat ogenblik nog aan de kassa aanschuiven mogen nog starten.

Kaarten zijn verkrijgbaar op volgende locaties:

* Bij alle leden van het Roemenië Comité* Dienst Onthaal Stadhuis Diest* Diest Toerisme* Zwembad – sporthal de Warande013/32 69 25 (www.roemeniecomitediest.be)Check ook zeker de pagina van het Roemeniecomité Diest

VoorverkoopVolwassenen 7€Jongeren tot 14 jaar: 5€KassaVolwassenen: 10€Jongeren to 14 jaar: 7€OPGELET: De voorverkoop sluit af op vrijdag 20 oktober. Op zaterdag 21 oktober (de dag van de tocht) is er geen voorverkoop meer!!! De avond zelf kan u ook gewoon aan de kassa van de halve maan betalen.

Reken op anderhalf uur wandelen. We raden stevige wandelschoenen aan.Hou er rekening mee dat bij regenachtig weer het terrein op sommige plaatsen modderig kan zijn.

Een minimum leeftijd is er niet, maar héél jonge kinderen meenemen naar de Draculatocht raden we niet aan. De ervaring leert ons dat een minimale leeftijd van zes jaar een must is. Maar daar bent u als ouder volledig vrij in.

Het parcours loopt deels over het strand van de halve maan, er zijn zandbakken waar u doorheen moet, en op de stadswallen zijn er trapjes en hellingen die met een buggy, kinderwagen of rolstoel niet begaanbaar zijn.

Honden zijn uitdrukkelijk NIET toegelaten. (Dit geldt ook voor andere huisdieren, natuurlijk.)

Rugzakken zijn verboden. Als je er een bij hebt zal deze gecontroleerd worden.

Het is bij politiebevel verboden om flessen sterke drank, alsook alcoholische dranken mee naar binnen te nemen. Er zal hierop controle zijn aan de ingang van het domein.Het Roemenië Comité is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

Datum

21 okt 2023
Verlopen!

Tijd

18.30 - 23.00

locatie

Domein Halve Maan Diest

organisator

Roemeniëcomité Diest
Website
http://www.roemeniecomitediest.be/test/
QR-Code

      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.