ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Thuis activiteitenkalender - ADR-Vlaanderen Infoavond internationale uitwisseling jeugd i.s.m. JINT vzw

Infoavond internationale uitwisseling jeugd i.s.m. JINT vzw

Heeft jouw ADR-groep contacten met jeugd hier in Vlaanderen of hebben jullie een jeugdwerking in je partnerdorp? Zou je graag een uitwisseling organiseren tussen Vlaamse en Roemeense jeugd met steun vanuit Europa? Dan is deze infoavond iets voor jullie. JINT geeft informatie over de verschillende subsidiemogelijkheden. In een tweede sessie helpt de organisatie je met het concreet uitschrijven van jouw project.

Na het succes van de infosessie in samenwerking met Limpro vzw, organiseert ADR-Vlaanderen opnieuw een infomoment over internationale uitwisseling jeugd in samenwerking met JINT. JINT vzw is het nationaal agentschap voor het Erasmus+: Youth in Action programma en het European Solidarity Corps.

Via ‘Youth in Action’ ondersteunt de Europese Unie internationale ontmoeting en uitwisseling voor en door jongeren en jeugdwerkers van jeugdorganisaties in de vrije tijd. Uitwisselingen in groep, samenwerking tussen organisaties maar ook individueel vrijwilligerswerk via het European Solidarity Corps zijn enkele van de mogelijkheden. Je kan projecten opzetten zowel in binnen- als buitenland!

Voor wie?

Vzw’s en feitelijke verenigingen die een uitwisseling willen organiseren tussen Vlaamse en Roemeense jeugd.

Deelnemen

Deelnemen is gratis, inschrijven is wel verplicht zodat je een link kan ontvangen om deel te nemen.

Inschrijven voor deze vorming kan tot 15 januari 2021

Via de knop onderaan of rechtstreeks bij Jef Vanhoof (educatieve medewerker ADR-Vlaanderen): T: +32 479 275 702, Email: jef.vanhoof@adrvlaanderen.be

De eerste sessie vindt plaats op 26/1/2020 om 19:30 uur, daarna wordt er met de deelnemers een tweede moment afgesproken voor verdere begeleiding bij het uitschrijven van het project.

Datum

26 jan 2021
Verlopen!

Tijd

19.30

locatie

Online vergadering
Online
QR-Code

      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.