ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Thuis activiteitenkalender - ADR-Vlaanderen Webinar – Van exit naar entry strategie

Webinar – Van exit naar entry strategie

Ideeën voor (samen)werking in post-corona tijden

‘Essentieel’ – ‘Perspectief’ – ‘Nieuwe normaal’ zijn plots bijzonder populaire woorden geworden. Vaak worden ze gebruikt in een context van terugkeren naar pre-corona tijden. Het denken in termen van exit strategie draagt een eerder negatieve ondertoon in zich. In de (sociale) media krijgen we meermaals een beeld van wat we niet (meer) kunnen.

Nu de vaccinatiecampagne goed loopt, lijkt het rijk der vrijheid nabij. Vraag is welke vrijheid en wat hebben we geleerd uit deze periode van lockdowns en beperkingen in bewegingsvrijheid? Moeten we niet eerder spreken van een entry-strategie in plaats van exit?

Inspirerend is het boek “Brief aan Vlaanderen. Wat na corona?” van de hand van Bleri Lleshi. De titel van dit boek zou wel eens misleidend kunnen zijn. Het gaat niet enkel over de naweeën en de gevolgen van de coronapandemie, wél over wat corona blootgelegd heeft over de kwaliteiten en (zeker) de tekortkomingen van het sociaal-economisch systeem in België en Vlaanderen (en de rest van de wereld). Vanuit een sociaal-culturele invalshoek wordt een alternatief geboden naar werking in een post-coronatijd.

Op zaterdag 4 september 2021 gaat de auteur Belri Lleshi met ons in gesprek over de nieuwe mogelijkheden tot (samen)werking. Dit zal nog online gebeuren.

De webinar is de eerste in een reeks ter voorbereiding van het tweejaarlijkse Gedecentraliseerd Forum, dat plaats vindt van 23 tot 25 maart 2022.

Inschrijven voor deze webinar kan via de blauwe knop ‘Registratie’.

We sturen een bevestigingsbericht met de link voor de webinar naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Met vriendelijke groeten

ADR-Vlaanderen

Datum

04 sep 2021
Verlopen!

Tijd

10.00 - 12.00

locatie

online evenement

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adr.noenkel.com/
QR-Code

      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.