ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Celebrating Food around the world

“Eten vieren over de hele wereld” is een initiatief van de echtgenotes van missieleiders van Boekarest, een informele groep echtgenotes van ambassadeurs en chargés d’affaires, op post in Roemenië.

Het is een tweetalig boek met recepten uit 26 landen en een speciale bijdrage van het voorwoord en een recept vanwege Hare Majesteit Margareta, bewaarder van de Roemeense kroon. Elk recept wordt voorafgegaan door een korte historische of persoonlijke introductie en wordt vergezeld door een verscheidenheid aan foto’s, waaronder een aantal ambassadeursdiners, gemaakt door de getalenteerde professionele voedselfotografen Alina Miron en Bogdan Popescu, en de beoordeling door chef-kok Adi Hadean.

Variërend van voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts, maakt elk recept gebruik van lokaal beschikbare ingrediënten en degelijk getest om de reproduceerbaarheid te garanderen. Dit boek combineert culturele diplomatie en fondsenwerving, met als doel om de culturen van het verschillende lidmaatschap van SPOHOM (Spouses of Heads of Mission) toegankelijk te maken via de universele taal van eten, en tegelijkertijd fondsen te verzamelen om bij te dragen aan een betere en rooskleurige toekomst van achtergestelde Roemenen. Het maakt van dit boek een heel leuk cadeau voor je familie en vrienden.

 

Dankzij uw vrijgevigheid zal de volledige aankoopprijs van dit boek worden gedoneerd aan “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania” om getalenteerde en kansarme jonge mensen te ondersteunen.

Bestellen kan via ADR-Vlaanderen op rekeningnummer  BE90 7785 9751 7732 met vermelding “kookboek Boekarest”

Prijs: per stuk : 15 Euro per boek

 

 


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.