ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Nieuwsbrief

Elke ADR-groep die betalend lid wordt van ADR-Vlaanderen krijgt één gratis jaarabonnement: een voordeel van € 13. Jullie kiezen zelf aan wie deze nieuwsbrief verstuurd wordt. Bovendien houdt ADR-Vlaanderen jullie gemeentebestuur op de hoogte. De schepen Internationale Samenwerking of de schepen die jullie aanduiden, ontvangt eveneens een ADR-Nieuwsbrief.

INDIVIDUEEL ABONNEMENT
Je kan ook een individueel abonnement nemen op de ADR-Nieuwsbrief. Voor een bedrag van € 13 ben je voor een jaar voorzien van Roemeense actualiteit, toerisme & reisinformatie, geschiedenis, cultuur, nieuws uit de Roemeniëwerkingen in Vlaanderen, jongerennieuws, medisch nieuws, …

Hoe kan je je abonneren? Stort € 13 op het rekeningnummer van ADR-Vlaanderen vzw:
BE90 7785 9751 7732
BIC: GKCCBEBB
Vermelding: Abonnement ADR-Nieuwsbrief (jaartal)

Kadotip! Verras één van je vrijwilligers of bestuursleden door hem/haar een abonnement op de ADR-Nieuwsbrief cadeau te geven!

ADR Flash

Wil je liever digitaal op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van andere lokale groepen en van ADR-Vlaanderen? Dat kan. ADR-Vlaanderen stuurt wekelijks een kort Flash-bericht met de laatste nieuwtjes over en uit Roemenië. Inschrijven kan op onze homepagina.

Archief Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief november 2016
Nieuwsbrief juli 2016
Nieuwsbrief maart 2016
Nieuwsbrief januari 2016


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.