ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Thuis activiteitenkalender - ADR-Vlaanderen ADR Online Praatcafé: Roemenen en Vlamingen verbinden

ADR Online Praatcafé: Roemenen en Vlamingen verbinden

Op café gaan vanuit je kot en praten over het verbinden van Vlamingen en Roemenen.

Het ADR-praatcafé is een online bijeenkomst om informeel ideeën uit te wisselen rond een bepaald thema, zoals dat vaak gebeurt aan de toog. Omdat dit tegenwoordig moeilijk is, wil ADR-Vlaanderen proberen om een digitaal alternatief te bieden. Het praatcafé is een ontmoetingsplek voor mensen met en zonder Roemeense roots die op een informele manier over betekenisvolle onderwerpen willen praten aangaande Belgisch-Roemeense aangelegenheden. Het streeft naar een uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen Roemenen en Belgen.

Het thema van de eerste bijeenkomst is het verbinden van Vlamingen en Roemenen. Iedereen die hiermee bezig is of er interesse in heeft kan deelnemen. Inschrijven is gratis, maar wel nodig omdat de plaatsen beperkt zijn. Dit zodat iedereen de kans krijgt om aan bod te komen. Als je bent ingeschreven ontvang je enkele dagen voor de activiteit een link om deel te nemen.

Het praatcafé verloopt als volgt: iedere deelnemer stelt zich kort voor en zegt waar hij mee bezig is rond dit thema of waarom hij deelneemt aan het praatcafé. Daarna kunnen deelnemers vrij vragen stellen en met elkaar in interactie gaan. Een moderator zorgt voor een goed verloop. Voor een drankje moet je zelf zorgen.

Hou zeker de website en de nieuwsflash in de gaten voor nieuwe datums en thema’s van het ADR-praatcafé. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met het secretariaat via info@adrvlaanderen.be.

Datum

31 aug 2020
Verlopen!

Tijd

het einduur staat niet vast. Je mag het praatcafé verlaten wanneer je zelf wil.
19.30 - 22.00

locatie

Online vergadering
Online

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adr.noenkel.com/
QR-Code

Een reactie achterlaten


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.