ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

Thuis activiteitenkalender - ADR-Vlaanderen Algemene Vergadering in Tessenderlo

Algemene Vergadering in Tessenderlo

ADR-Vlaanderen vzw nodigt u vriendelijk uit op de Algemene Vergadering op zaterdag 12 maart 2022 van 9 u tot 16 u in Ontmoetingscentrum De Griffel, Hulsterweg 184, 3980 Tessenderlo.

Het thema dit jaar is “Duurzame school-en jeugdwerking“.

De corona pandemie toonde aan hoe kwetsbaar we zijn als mens. Een groep die het zwaar te verduren had, is de jeugd. Opgroeien in een gezonde omgeving bleek plots niet meer zo evident. Terecht riep de Europese Unie 2022 uit tot het jaar van de jeugd. Solidariteit over de grenzen heen is meer dan ooit nodig en aan de orde. Het welzijn van kinderen en jongeren vormt een absolute voorwaarde tot effectief onderwijs. Om deze redenen kiest ADR-Vlaanderen tijdens haar Algemene Vergadering tot het creëren van duurzame school- en jeugdwerkingen. Praktische instrumenten waarmee lokale ADR-groepen aan de slag kunnen, worden aangevuld met een heus vormingstraject rond de door de Roemeense president voorgestelde ‘saptamana verde’ in scholen. Het namiddagprogramma vult dit verder aan met een bezoek aan het Bosmuseum en het natuurgebied Gerhagen. Een niet te missen uitstap voor al wie natuurbeleving dichterbij haar ADR-werking wil brengen.

Meer info over het programma vindt u hier.

Inschrijven kan tot 10 maart via dit mailadres of via dit formulier.  Vermeld ook even of je deelneemt aan de broodjeslunch en aan het namiddagprogramma. De deelnameprijs is € 5 en ter plaatse te betalen.

Datum

12 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

09.00 - 18.00

locatie

Cultuurhuis Tessenderlo|De Griffel

organisator

ADR-Vlaanderen
Telefoon
+32 14 403 163
E-mail
info@adrvlaanderen.be
Website
https://adr.noenkel.com/
QR-Code

Een reactie achterlaten


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.