ADR-Favicon 512x512

ADR-Vlaanderen

Verenigt mensen met een hart voor Roemenië

ADR nieuws

Aardbeving in Roemenië

Op dinsdagmiddag 14 februari 2023 werd in Roemenië een aardbeving met een kracht van 5,7 gevoeld in Boekarest. De beving werd gevolgd door verschillende naschokken.

In Roemenië is dinsdagmiddag een aardbeving met een kracht van 5,7 gemeten, na een andere sterke beving met een kracht van 5,2 op maandag. De beving vond plaats in de regio Oltenia, in het district Gorj, en werd ook gevoeld in Boekarest. De beving werd gevolgd door verschillende naschokken. 

De aardbeving van 5,7 magnitude werd gevolgd door 13 naschokken met magnitudes tussen 2,4 en 4,1, volgens gegevens van het Earth Physics Institute.

De beving van 5,6-magnitude in het zuidwesten van Roemenië van dinsdag werd gevoeld tot in Sofia en Belgrado, maar veroorzaakte slechts geringe schade, volgens een rapport van het Amerikaanse seismologische instituut USGS, meldt AFP, geciteerd door Agerpres.

Lees meer op: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cutremur-in-romania-cu-magnitudinea-de-45-marti-dupa-amiaza-seismul-s-a-simtit-si-in-bucuresti-2251773


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.